Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 12 / 2009

SENI usnadňuje život

Datum: 5. 12. 2009

Značka SENI představuje řadu hygienických výrobků pro osoby trpící inkontinencí. Díky své mimořádné kvalitě se výrobky značky SENI prodávají v desítkách zemí celého světa. nepřetržitá spolupráce s uživateli i s odborníky vede k neustálému rozšiřování a vylepšování nabídky.

Pod značkou SENI je zahrnuta široká nabídka absorpčních výrobků (plenkových kalhotek, anatomicky tvarovaných plen, urologických vložek), kosmetika i výrobky pro ošetření pokožky. Všechny výrobky SENI splňují kritéria bezpečnosti CE. Jejich speciální vlastnosti – AIR (prodyšnost), Latex Free (bez obsahu latexu), EDS (rychlejší distribuce tekutiny) i Odour Stop (omezení nepříjemného zápachu) – potvrzují jedinečnost nabídky značky SENI.

Pro osoby s lehkým stupněm inkontinence byly vyvinuty dvě řady komfortních a diskrétních, anatomicky tvarovaných urologických vložek - pro ženy SENI Lady a pro muže SENI Man. V závislosti na individuálních potřebách je možné si vybrat odpovídající rozměr vložky. SENI Lady jsou dostupné v šesti a vložky SENI Man ve třech rozměrech.

Pro osoby se středním a těžkým stupněm inkontinence jsou vhodné anatomicky tvarované pleny San SENI, které svým tvarem připomínají větší vložku. V závislosti na intenzitě úniku moči je možné vybrat odpovídající rozměr pleny - každý ze čtyř rozměrů San SENI má jinou savost. Pro fixaci plen jsou určeny elastické síťové kalhotky San SENI.

Problém s únikem moči nemusí nutně vést k rezignaci na aktivní způsob života. Pro osoby se středním stupněm inkontinence, které se nechtějí aktivního způsobu života vzdát, jsou tu SENI Active - elastické absorpční kalhotky, které se natahují i stahují jako klasické spodní prádlo.

Plenkové kalhotky jsou určeny pro osoby se středním, těžkým a velmi těžkým stupněm inkontinence. Mohou je používat osoby aktivní i dlouhodobě upoutané na lůžko. Nabídka prodyšných plenkových kalhotek SENI zahrnuje tři skupiny výrobků: Super SENI, Super SENI Plus a Super SENI Trio. Nabídku doplňují SENI Standard a SENI Standard Plus. Všechny tyto výrobky mají vysokou užitnou hodnotu, zajišťují komfort a bezpečí nejen pacientovi, ale i jeho ošetřovateli. Jednotlivé skupiny výrobků se od sebe liší stupněm savosti a umožňují výběr odpovídajícího výrobku pro každého pacienta.

Péče o hygienu u inkontinentních osob je velmi důležitá. Častý kontakt s močí i stolicí pokožku dráždí a vysušuje, proto je zajištění perfektní ochrany pokožky nezbytné. Řada speciální kosmetiky SENI Care pro inkontinentní osoby představuje výrobky, jejichž účinek se navzájem doplňuje: tekuté tělové mýdlo s pumpičkou, ošetřujicí tělovou pěnu, mycí tělový krém 3 v 1, ošetřujicí vlhčené ubrousky, tělový balzám pro suchou pokožku, aktivujicí tělový gel, krém pro suchou a zrohovatělou pokožku a ochranný tělový krém se zinkem nebo s argininem. Složení přípravků je neustále vylepšováno, pěna a krém byly obohaceny o látku pohlcující zápach moči SINODOR®. Lněný biokomplex obsažený v pěně, tekutém mýdle i krému zajišťuje pokožce dodatečnou ochranu, zklidňuje podráždění a napomáhá rychlejší regeneraci pokožky. Obsah ochranných látek zajišťuje odpovídající hydrataci a promaštění pokožky v pro ni nepříznivém prostředí. Významnou část systému péče o inkontinentní osoby tvoří hygienické podložky SENI Soft představující ideální dodatečné zabezpečení lůžka. Nabídku SENI doplňují výrobky, které usnadňují péči o pacienty. Jsou to SENI Care bryndáky, žínky, jednorázové utěrky ze speciálního materiálu air-laid, anatomicky tvarované vložky SENI V a síťové kalhotky San SENI.

Výhradním dovozcem výrobků SENI do České republiky je společnost Bella Bohemia s. r. o. Kromě značky SENI nabízí další výrobky světového koncernu TZMO S. A. - obvazový materiál Matopat, sterilizační materiál BOM, dámské hygienické výrobky Bella, dětské pleny Bella Baby Happy, výrobky z bavlny Bella Cotton a čisticí prostředky Dr Max. Základem obchodní politiky společnosti je propojení vysoké kvality výrobků s přijatelnými cenami a vysokou úrovní poskytovaných služeb.

Jedním z příkladů nadstandardní nabídky společnosti je i SENI CUP, mezinárodní fotbalová liga postižených osob. Koná se vždy v květnu na jiném místě republiky a z každého přihlášeného ústavu se jí účastní jedno mužstvo. Na vítěze čeká účast na finálovém turnaji v polské Toruni a řada hodnotných cen, zajímavé odměny jsou však připraveny i pro ostatní týmy. Turnaj navíc doplňuje bohatý doprovodný program. Přihlašování do SENI CUPu 2010 se právě rozbíhá.

Další informace o výrobcích značky SENI naleznete na www.seni.cz

 
  • tisk
  • předplatit si