Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 10 / 2014

Udělejte něco pro sebe a přijďte na Den zdraví

Datum: 6. 10. 2014
Autor: Magda Hettnerová

Chcete se zbavit nadbytečných kilogramů, ale nevíte, jak na to, nebo nemáte vůli dodržovat svá předsevzetí? Pak neváhejte a navštivte v sobotu 18. října Den zdraví, který již tradičně pořádá STOB.

Akce se bude konat od 10 do 16 hodin v ZŠ Rakovského v Praze 4 a na programu budou kromě cvičení i odborné služby, ochutnávky, motivační podněty, soutěže, diskuze s odborníky, ale i kvízy a tombola s cenami vhodnými pro rozumné hubnutí. Chybět samozřejmě nebude ani prodejní výstava. Po celý den budou v sedmi prostorách ZŠ Rakovského probíhat cvičení pod vedením cvičitelek STOBu a hostů, odstupňované podle intenzity od úplných začátečníků až po pokročilé. Zorganizován bude i turnaj ve stolním tenise pro amatéry a chybět nebude ani relaxační cvičení, bungy pump a vycházka nordic walkingu. K dispozici budou také nejrůznější měření a poradny (např. jak zvládat celulitidu, Centrum pro závislé na tabáku apod.).

Návštěvníci budou moci ochutnat desítky zajímavých potravin, zakoupit si sportovní pomůcky nebo se seznámit s telemedicínou – firma eVito bude svými váhami, krokoměry a dalšími přístroji motivovat návštěvníky ke zdravému životnímu stylu. Na Dni zdraví bude také možné zakoupit si pomůcky společnosti STOB a proběhne autogramiáda nové knihy Obezita autorek Ivy a Hany Málkových. Veškeré informace o akci, která je zdarma přístupná všem, naleznou zájemci na www.stob.cz nebo na telefonu 776 871 322.

Magda Hettnerová, redakce Florence

 
  • tisk
  • předplatit si