Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 11 / 2014

Batist Nej sestřičkou 2014 se stala sestřička Simona Hájková

Datum: 4. 11. 2014
Autor: tz

Již šestý ročník finále soutěže Batist Nej sestřička se uskutečnil v sobotu 4. října 2014 v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě. Finále se mělo původně zúčastnit 12 sestřiček a jeden zdravotní bratr, které vybrala porota z celkových 493 přihlášených soutěžících. „Bohužel, jedna finalistka skončila se zápalem plic v nemocnici a tak nemohla dorazit,” řekl v úvodu organizátor soutěže David Novotný.

Večer moderovala Štěpánka Duchková a mezi účinkujícími se objevila řada známých osobností jako například zpěvačka Naďa Urbánková, zpěvák Bohuš Matuš či herečka Daniela Šinkorová. V porotě, která během finálového večera vybírala letošní vítězku zasedlo 75 porotců. Mezi odborníky z lékařského prostředí nechyběl například MUDr. Radim Uzel, CSc., či MUDr. Jan Cimický, CSc. Z ostatních oborů to byl například herec Jan Přeučil s herečkou Evou Hruškovou či tanečník Vlastimil Harapes.

Sestřičky ukázaly svou schopnost improvizovat během rozhovoru, odpovídaly na otázky porotců, předvedly jak umí chodit po přehlídkovém mole při ukázce zdravotnických oděvů a společenských šatů a na závěr splnily úkoly z ošetřovatelství, při kterých jim stál modelem Muž roku 2014 Jan Pippinger.

foto: organizátor

Nejvíce hlasů získala od poroty vrchní sestra z dětského oddělení Nemocnice Jihlava Simona Hájková, která se stala držitelkou titulu Batist Nej sestřička 2014. Kromě toho vyhrála i zájezd v hodnotě 30 tisíc korun a spoustu dalších hodnotných cen. Během slavnostního finále byly vyhlášeny ještě čtyři vedlejší ceny ankety Nej sestřička sympatie 2014, které udělovali partneři akce. Pořadatelem akce byl tradičně výrobce a distributor zdravotnických pomůcek Batist Medical, a. s., Červený Kostelec.

tz

 
  • tisk
  • předplatit si