Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 3 / 2014

4. ročník soutěže Miss sestra zná svou vítězku

Datum: 10. 3. 2014
Autor: Magda Hettnerová

Půlkulaté jubileum oslavil letos reprezentační ples Sestry na sál!, který se konal již popáté, a to v pátek 14. února v Praze. Do vyprodaného paláce Žofín se sjely desítky sester z celé republiky, aby si nejen užily spoustu zábavy a tance, ale aby si i zasoutěžily. I letos totiž ples zpestřil další ročník soutěže Miss sestra.

Po úvodních slovech herce Pavla Kříže, který byl moderátorem večera, následovala zdravice od bývalého ministra zdravotnictví MUDr. Martina Holcáta, MBA, a prezidentky České asociace sester Mgr. Dany Juráskové, Ph.D. Následně se mohli hosté pokochat pohledem na vystoupení tanečních párů z taneční skupiny Astra Praha a pak už patřil taneční parket jenom jim. Po úvodním hudebním bloku dorazil na Žofín ze studia komentátorů XXII. zimních olympijských her i komentátor soutěže Miss sestra Vojtěch Bernatský, který ještě předtím, než představil letošní finalistky, pozval na podium vítězky uplynulých tří ročníků. Pak už se představilo všech deset letošních finalistek. „Přihlášku do soutěže jsme probíraly s kamarádkou v práci. Řekly jsme si, že blondýnek už bylo dost a že by to chtělo změnu,“ prohlásila při rozhovoru s moderátorem s úsměvem brunetka – zdravotnická asistentka z FN Motol Zdeňka Poláčková. A její slova se naplnila. Absolutní vítězkou a čtvrtou nositelkou titulu Miss sestra se totiž v závěru večera stala právě ona. Kromě nádherné korunky a šperků od firmy FaBOS získala mj. i zájezd od společnosti Vítkovice Tours s. r. o. Mediální partner akce, společnost Ambit Media, a. s., jí věnoval roční předplatné časopisu Florence.

Zleva: 1. vicemiss Kristýna Nachtmannová, Miss sestra 2013 Zdeňka Poláčková a 2. vicemiss Petra Urychová
foto: We Make Media, a. s.

Titul 1. vicemiss získala Kristýna Nachtmannová ze společnosti B. Braun Avitum s. r. o. v Plzni a titul druhé vicemiss si odnesla Petra Urychová z téže společnosti v Praze. Sympatie návštěvníků plesu Sestry na sál! nakonec získala Pavlína Migotová z oddělení ARO-NIP ve Zlíně, která si z večera odnesla kromě hodnotných darů i titul Miss sestra sympatie.

Celý slavnostní večer, ve kterém nechyběla ani bohatá tombola, zpestřily svým vystoupením i hudební skupiny Olympic a Bek Ofis.

Magda Hettnerová, redakce Florence

 
  • tisk
  • předplatit si