Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 4 / 2014

Další ročník soutěže Batist Nej sestřička byl vyhlášen

Datum: 7. 4. 2014
Autor: Magda Hettnerová

Již 6. ročník soutěže Batist Nej sestřička byl vyhlášen na začátku března v pražském Hotelu Majestic Plaza. Finálový večer, během kterého se vybrané finalistky utkají o titul Nej sestřička, se bude konat 4. října v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Přihlášky do soutěže je možné zasílat prostřednictvím webových stránek www.nejsestricka.cz až do 1. května 2014. „Přihlásit NEJ sestřičku může každý. Je jedno, kolik je jí let, kolik měří či váží. Nej sestřička je soutěž, jejímž cílem je vybrat nejlepší zdravotní sestru z pohledu odborného i lidského, vyjádřit poděkování za náročnou práci zdravotních sester u nás a zviditelnit jejich poslání,“ vysvětlil organizátor soutěže David Novotný.

Finalistky budou během finálového večera plnit řadu úkolů. Kromě úvodního představení se to bude například módní přehlídka zdravotních oděvů od firmy Zdravtex, úkol z ošetřovatelství či taneční disciplína. Jejich výkony bude hodnotit porota složená ze známých osobností nejen z oblasti zdravotnictví, ale i šoubyznysu. Na vítězky pak čekají hodnotné dary od partnerů soutěže. Výtěžek z akce bude věnován Hospici Anežky České v Červeném Kostelci a vybraným nemocnicím v ČR.

Magda Hettnerová, redakce Florence

 
  • tisk
  • předplatit si