Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 7 - 8 / 2014

Zdravotnické oděvy kolekce Care společnosti Altreva přinášejí řadu inovací

Datum: 4. 7. 2014
Autor: Altreva

Šaty dělají člověka, prohlásil Jan Werich. A německý herec Hans Kratzer dodal: A ženu povzdech „Zase nemám co na sebe…“. Každá žena ví, o čem mluvil. A ženy (ovšem nejen ony) pracující ve zdravotnictví to mají ještě těžší. Pracovní oděv, který jim jejich povolání předepisuje, nemusí být vždy pohodlný, o eleganci nemluvě. Naštěstí dnes existuje na našem trhu několik výrobců zdravotnického oblečení, kteří při výrobě svých kolekcí myslí kromě pohodlí a funkčnosti také na eleganci a praktičnost.

Jedním z nich je třebíčská společnost Altreva, která letos slaví 20 let existence a která předvedla svou kolekci Care určenou všem pracovníkům ve zdravotnictví na VII. konferenci s názvem Sestra v praxi, která se konala 19. června 2014 v Olomouci.

Materiály, z nichž jsou tyto oděvy ušity, byly speciálně vyvinuty pro zdravotnictví a jsou široce používány v nemocničních zařízeních po celé Evropě. Kromě toho, že se snadno udržují, odolávají vysokým teplotám praní, jsou vysoce mechanicky odolné, barevně a tvarově stálé a zohledňují stále rostoucí nároky na komfort uživatele. Oděvy z kolekce Care jsou vyráběny v ČR. O kvalitě zpracování svědčí i certifikace ISO, kterou společnost na technologii výroby získala. Svým nositelům přinášejí radost z práce díky jedinečnému mixu pohodlí a ničím neomezené volnosti, to vše při zachování elegantního vzhledu.

V nabídce jsou dámské a pánské košile, blůzy, kalhoty, pláště, sukně a operační oděvy v různých barevných variantách. Prát je lze i v průmyslových prádelnách. Z kolekce si tedy pro své potřeby vyberou nejen zdravotnická zařízení – nemocnice, kliniky, ale i pečovatelské domy a wellness zařízení. Nabídka materiálů, z nichž jsou oděvy ušity, je široká. Od základních směsových až po nejluxusnější egyptskou bavlnu, kterou lze také průmyslově ošetřovat.

Další inovací, kterou společnost Altreva na poli zdravotnických oděvů přináší, je systém A-MOVE, který dává uživatelům nepoznané pohodlí a pocit volnosti pohybu. Dosahuje toho kombinací kvalitní látky a zcela nového způsobu konstrukce.

Tím ovšem nabídka firmy nekončí. Pro zákazníky, kteří by si z katalogu, který je k prohlédnutí na webových stránkách výrobce www.altreva.cz, nevybrali a plánují nákup většího množství oblečení, nabízí výrobce i možnost návrhu a vývoje kolekcí na míru. V takovém případě je pak možný i zkušební test. Z nabídky firmy Altreva si tak vybere opravdu každý.

Altreva

 
  • tisk
  • předplatit si