Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 3 / 2017

Sestry na sál! Zaznělo na Žofíně již po osmé

Datum: 6. 3. 2017
Autor: Bc. Magda Hettnerová s využitím tz

Dámy v dlouhých večerních róbách, pánové v oblecích a taneční hudba ovládly v pátek 24. února 2017 nablýskané sály palace Žofín v centru Prahy. Konal se tu totiž 8. reprezentační ples sester, jehož tradiční součástí je i vyhlášení vítězek soutěže Sestra Sympatie.

Letošní ročník vyhrála a titul Sestra Sympatie 2016 získala Sabina Beránková z rehabilitačního oddělení Ústřední vojenské nemocnice – Vojenské fakultní nemocnice v Praze. Na druhém místě se umístila Renáta Jirásková, porodní asistentka z EUC Premium a třetí příčku obsadila Marta Doleželová z výzkumné ambulance Revmatologického ústavu v Praze. Svou Sestru Sympatii plesu mohli vybrat i návštěvníci slavnostního večera. Toto ocenění si nakonec odnesla Kateřina Meindlová studentka oboru porodní asistentka, která svou praxi vykonává v Nemocnici Na Bulovce. Vítězky soutěže Sestra Sympatie 2016 vybírala z dvanácti finalistek dvanáctičlenná porota složená z českých osobností. Nechyběli mezi nimi např. prof. Pavel Pafko, doc. Jan Měšťák nebo olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek.

foto: We Make Media

Již 8.reprezentační ples pod heslem „Sestry na sál!”, který pořádala agentura We Make Media se konal pod záštitou Ministerstva zdravotnictví ČR a Magistrátu hl. města Prahy. Slavnostním večerem provázeli moderátoři Anna Beránková a Vojtěch Bernatský, k tanci a poslechu hrála kapela Gurmania Band a o půlnoci vystoupila kapela Olympic. Nechyběla samozřejmě ani bohatá tombola.

Bc. Magda Hettnerová s využitím tz

 
  • tisk
  • předplatit si