Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 10 / 2012

Senioři si zvolí Miss staré koleno

Datum: 1. 10. 2012
Autor: mhe
Senioři si zvolí Miss staré koleno

Po vzoru televizních hrdinů ze seriálu Život je ples, si budou moci obyvatelé šesti vybraných zařízení sociální péče v České republice zvolit svou Miss staré koleno. Soutěž bude probíhat do října do listopadu a v porotě, která miss vybere, zasednou známé osobnosti – zejména herci ze zmíněného seriálu.

„Cílem projektu je motivovat obyvatele zařízení sociální péče a umožnit jim aby se, ať už aktivně či pasivně, účastnili této atraktivní akce,” řekl za organizátory Ing. Václav Džambík ze společnosti Untraco, v. o. s. „Kromě toho chceme veřejnosti přiblížit život seniorů v těchto zařízeních a vytvořit tak pozitivní náhled na dění v těchto zařízeních ať už zveřejněním v médiích nebo tím, že na akci pozveme i rodinné příslušníky seniorů,” dodal Džambík.

Generálním partnerem akce, kterou zaštítilo ministerstvo práce a sociálních věcí v rámci programu EU s názvem 2012 Evropský rok aktivního stárnutí, je společnost Abena. Mezi partnery projektu jsou i společnosti Hemax, Con amore.. collection – italská bižuterie, Dentimed, Sivak a Moramedica SE.

mhe

 
  • tisk
  • předplatit si