Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 3 / 2021

Lázně pomáhají – nabízejí pomoc i osobám po prodělaném onemocnění covid-19

Datum: 15. 6. 2021

Konstantinovy Lázně se nacházejí v jedné z nejčistších oblastí České republiky severozápadně od Plzně. Uprostřed lesů leží lázeňské městečko zasazené do lesoparku přecházejícího do okolní přírody.

K léčebným účinkům jsou využí­vány jako hlavní léčivé zdroje prameny přírodní minerální uhli­čité vody, z nichž nejúčinnější je Prusíkův pramen. Voda je čerpána z hloubky 40 m při teplotě 9,9 °C a má největší obsah volného oxidu uhli­čitého v České republice.

Léčebné zdroje jsou doplněny podle místních podmínek dalšími procedurami a rehabilitačními aktivitami s ohledem na zdravotní stav. Procedury v Konstantinových Lázních umocňuje možnost relaxace v blízkém okolí, které je přímo stvořeno pro turistiku. Naleznete zde i dostatek naučných stezek či historické a přírodní památky. Využít lze desítky kilometrů cyklistický tras, ­in-line dráhu či moderní wellness a fitness centrum.

Ubytování v hotelích s příjemnou rodinnou atmosférou doplňuje racionální strava s možností výběru z různých diet. Nechybí ani kulturní a společenský program.

Konstantinovy Lázně nabízejí celou škálu tematických pobytů – pobyty hrazené zdravotními pojišťovnami, pobyty pro samoplátce, wellness pobyty, pobyty pro seniory, pobyty pro zaměstnance či management. Nově nabízí také pobyty zacílené na osoby, které prodělaly onemocnění covid-19 a dosud se potýkají s následnými obtížemi, zaměřené na podporu dýchání a imunity.

Léčivé pohlazení nejen pro tělo, ale i pro duši je možné věnovat také jako dárek formou dárkového poukazu na konkrétní pobyt s předem pečlivě sestaveným souborem služeb nebo jen s finančním limitem. 


 


ORIGINÁLNÍ DÁREK – osobní věnování se jménem

KOMFORTNÍ NÁKUP – on-line formulář, platba on-line nebo převodem

SPOLEHLIVÉ DORUČENÍ – okamžité e-mailem nebo na exkluzivní zlaté kartě poštou

 
  • tisk
  • předplatit si