Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 5 / 2011

Nabídka volných míst sestrám i lékařům po celé Evropě

Datum: 2. 5. 2011
Autor: red.

Letošní druhý mezinárodní Job veletrh lékařství a zdraví se bude konat od 20. do 21. května. Ze strany zahraničních klinik a nemocnic byl o tuto akci zaznamenán rekordní zájem, a proto ji pořadatelská agentura RTK international přemístila z původních prostor Slovanského domu do nového prostornějšího Kongresového centra U Hájků (Na poříčí 42, Praha 1). Nové výstavní prostory jsou výhodně situované – v těsné blízkosti stanice metra B – stanice Florenc, autobusového nádraží Florenc a Masarykova nádraží. Zvláště mimopražští návštěvníci ocení pohodlné parkování v podzemních garážích kongresového centra.

Na veletrhu bude zastoupeno 49 klinik a nemocnic, což zna­mená o 17 více než v loňském roce. V nabídce převážně německých zdravotnických zařízení jsou volná pracovní místa nejen pro lékaře, ale zejména i pro zdravotní sestry a pečovatelský personál, o který je v zahraničí obrovský zájem. O pracovních podmínkách se zájemci mohou informovat u zástupců jednotlivých klinik.

Oproti loňskému roku budou mít návštěvníci možnost informovat se i o pracovních příležitostech v celé Evropě. Nedílnou součást veletrhu tvoří již tradičně i odborné přednášky, které se konají během obou dnů, a každodenní losování o hodnotné pobytové ceny v rekreačním středisku IFA Schöneck, Vogtland.

Kontakt pro média: Agentura RTK international, Zlata Stašková, e-mail: pr@agentura-rtk.cz, tel. 236 181 316, mobil: 604 78 63 47, http://www.agentura-rtk.cz

 
  • tisk
  • předplatit si