Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 1 / 2010

Specializační vzdělávání v oboru fyzioterapie

Datum: 5. 1. 2010
Autor: Bc. Andrea Kesziová

Podmínky pro studium v rámci specializačního vzdělávání v oborech fyzioterapie v neurologii, fyzioterapie ve vnitřním lékařství, fyzioterapie v chirurgických oborech a traumatologii a fyzioterapie v neonatologii a pediatrii (dle nařízení vlády č. 463/2004 Sb.) a veškeré další informace lze nalézt na webo­vých stránkách ministerstva zdravotnictví (www.mzcr.cz) nebo na stránkách NCONZO Brno (www.nconzo.cz). 

Zájemci o některou ze specializací si mohou podat přihlášku, kterou naleznou na webových stránkách www.nconzo.cz. V případě zájmu o akreditaci vzdělávacího programu pro výše uvedené obory specializačního vzdělávání zasílejte žádost o udělení akreditace teoretické nebo praktické části na adresu ministerstva zdravotnictví, odbor vzdělávání a vědy, oddělení vzdělávání a dotací, Palackého nám. 4, 128 01 Praha 2. Kontaktní osobou pro akreditace specializačních programů je Bc. Andrea Kesziová.

Pozn.: Seznam akreditovaných zařízení pro realizaci vzděláva­cích programů nebo jeho částí specializačního vzdělávání na­leznete na: http://www.mzcr.cz/Odbornik/Pages/187-ktera-zarizeni-jsou-akreditovana.html

(Vybráno z informace pro tisk odboru vzdělávání a vědy MZ ČR ke vzdělávacím programům v oboru fyzioterapie dle naří­zení vlády č. 463/2004 Sb., kterým se stanoví obory speciali­začního vzdělávání a označení odbornosti zdravotnických pra­covníků se specializovanou způsobilostí.) Zpracovaly: Bc. Andrea Kesziová, odbor vzdělávání a vědy, oddělení vzdělávání a dotací MZ ČR, Mgr. Margita Kučero­vá, subkatedra fyzioterapie a ergoterapie NCONZO)

 
  • tisk
  • předplatit si