Florence podporuje  
Zpět na detail čísla

Číslo 4 / 2022

Anděl mezi zdravotníky – již třetí ročník netradičního poděkování zdravotníkům se blíží do finále

Datum: 15. 8. 2022
Autor: Redakce Florence

Všech 12 finalistů je již plně představeno a připraveno na finálový galavečer, na který se můžeme těšit 27. srpna v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Všichni finalisté se sešli na soustředění, které ­proběhlo v hotelu a wellness resortu Studánka ­nedaleko Rych­nova nad Kněžnou koncem června 2022. Dny plné nových výzev pro lékaře i nelékařské zdravotníky uspořádal tradičně zakladatel soutěže David ­Novotný. Z mnoha úst během soustředění zaznělo nadšení z mezioboro­vého setkání. Setkali se zde lékaři, všeobecné ­sestry, lékárnice, pečovatelka, ošetřovatelka i vše­obecná ­sestra z léčebných lázní.

Celkem 12 finalistů zde fotilo kalendář se známými osobnostmi, například s Aničkou Slováčkovou, Michaelou Dolinovou, Zuzanou Bubílkovou nebo Mariánem Vojtkem. Využili k tomu wellness zázemí hotelu nebo i přistavenou sanitku.

Úkolem finalistů bylo nejen si ­řádně odpočinout od všedních starostí, ale především se dobře připravit na finá­lový galavečer, na němž se musejí představit a odpovědět na zvědavé otázky svých patronů. Během léta jsme vám jednotlivé finalisty představovali na webových stránkách Florence. 

„Zdravotníci si takovou akci zaslouží, protože v posledních letech na nich ležela obrovská zátěž, a myslím si, že je to taková chvíle odpočinková. Nejde o to, kdo zvítězí, ale o relax a zábavu,“ zmiňuje tradiční účastník akce epidemiolog Roman Prymula.

Na facebooku Florence probíhá hlasování. Pokud jste ještě nehlasovali, připojte se a podpořte svého zdravotníka. Ač jsou vítězové vlastně všichni, jen jeden může navléct šerpu Ceny sympatie Florence. Kdo to bude?





 

 

 
  • tisk
  • předplatit si